Papa Pear TipsLukt het je niet om bepaalde levels uit te spelen bij Papa Pear, dan hebben we hier nog wel wat handige tips voor je om het wel te kunnen.

De levels waar je een bepaald aantal punten moet halen en de pannen een kleur moet geven door er op zijn minst 1 Papa Pear in te schieten kun je het beste spelen door in het begin zoveel mogelijk punten te scoren en objecten weg te schieten. Deze Papas vallen toch vanzelf in een van de pannen. Aan het eind heb je meer speelruimte en kun je proberen in de pannen te schieten waar nog geen Papa Pear in zit.

Je kunt maximaal 3 Papas tegelijk afschieten. Doe dit echter niet te snel achter elkaar, want ze kunnen ook de punten wegsnoepen voor elkaars neus. Je zal hierdoor dus minder punten halen en het level niet snel halen. Kijk van te voren goed welke pannen het moeilijkst te bereiken zijn, en probeer voor deze pannen de weg als eerste vrij te schieten. Hierbij heb je een goede kans dat als je deze pan mist, een andere pan wel al kleur krijgt.

Probeer te spelen voor een bonus. Als je alle objecten van een bepaalde soort van het bord schiet dan krijg je een bonus. Dit kunnen verschillende bonussen zijn, van extra schietbeurten tot verdubbeling van je punten. Ook geld, hoe vaker je Papa stuitert, hoe meer punten je verdient. Dit is een beetje vergelijkbaar met flipperen op een flipperkast. Als je Papa Pear een object raakt en terugschiet tegen het plafond krijg je 500 extra punten. Probeer hier gebruik van te maken. Schiet je een Pear rechtstreeks in een van de pannen dan verdien je 1000 extra punten.

Verschillende Boosters

Papa grande: Met deze booster word je bal groter. Hierdoor zal het meer dingen raken. Maar met deze booster stuiterd de bal wel veel langzamer.

 

Papa fire: Met deze booster veranderd je bal in een vuurbal. Het kan dwars doorbepaalde objecten heen.

 

Split Papa: Met deze booster split je bal zich in 2en. Je krijgt dan 2 ballen uit deze ene bal waarmee je de booster geraakt hebt.

 

Light up: Met deze booster kun je een pan die nog niet gekleurd is laten opkleuren. Welke dit is word random bepaald en kun je dus niet zelf kiezen.